2021 Saç Stil Trendleri

 

2021 Saç Stil Trendleri

2021 saç stillerinde düşük at kuyruğu modelleri, örgüler, perçemler yer alırken; tarihe bir dönüş niteliğinde olan 20’lerin dalgaları ile 60’ların kıvrık fön uygulamaları ile birlikte kesimlerde pixie, lob ve bob ön plana çıkıyor.

Perçemler


Pixie Kesim

Bob ve Lob Kesimler

20’lerin saç dalgaları
Erdem, MSGM, Christopher John Rogers ve Chloe defilesinde dikkat çeken kıvrımlı saç detayları Miu Miu’da daha da volüm katılan tarzda kendini gösteriyor.

Valentino

60’ların fönü

 

Minimal örgülerin daha da belirgin olarak kendini gösterdiği defilelerin yanı sıra LaQuan Smith gibi abartılı örgü stilleri yer alıyor.

2021 trendlerinde saç toplama stillerinde farklılık görülürken, gösterişli aksesuarlarla da saçlar hareketlendiriliyor.

Aksesuarlarda ise Area’nın tüm saçı kaplayan taşları, Gucci’nin ışıldayan tacı, Marc Jacobs’ın göz alıcı bantları yer alıyor.

Rodarte

Yohji Yamamoto

2021 görünümlerinin temelini saç ayrımı net uygulanmış, sabit, kusursuz ve ıslak görünümler oluşturuyor.

Chanel

2021 saç renklerinde ise sarı tonları başta olmak üzere koyu ve siyah tonlar, metalik ve parlak renkler ile özellikle pembeler öne çıkıyor.

 “Normalde moda, saç trendlerinin büyük bir savunucusudur ancak bu yıl dünyanın durumu nedeniyle tek işlem rengi ön plana çıkıyor.” – Derick Monroe

 “Yılın başında pek çok pembe gördük ve 2021 trendleri arasında pembe renk hâlâ trend.” – Chicago Renk Uzmanı Karissa Schaudt

Alexander McQueen, Christian Siriano, Monse, Dries van Noten defilelerinin koleksiyonlarından bile daha çok dikkat çekmeyi başaran neon saçlar, 2021 trendlerinin başında geliyor.

 

BİZ SİZİ ARAYALIMLÜTFEN FORMU DOLDURUNUZ